Slider

Τα ζώδια για την Πέμπτη 19/5/2022


Κριός

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία σου και την ήρεμη δύναμη σου! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απαιτητικότητα, θα πετύχεις πολλούς από τους ουσιαστικούς σου λόγους! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται μηνύματα και τηλεφωνήματα, από άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και αισθάνεσαι και πάλι, σίγουρος και ασφαλής! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία απρόσμενη επικοινωνία με ένα πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις να διαχειρίζεσαι ορθά τα οικονομικά σου και δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα! Στην καριέρα, πες όχι σε πείσματα και ισχυρογνωμοσύνη


Ταύρος

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την δυναμική σου προσωπικότητα! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στις κοινωνικές σου συναναστροφές και υποδέχεσαι χαρμόσυνα νέα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις ποικιλοτρόπως την σχέση ή τον γάμο σου και απολαμβάνετε με το άλλο σου μισό, πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία και η έπαρση, θα σε ωθήσουν σε γκάφες επαγγελματικές! Οικονομικά, όλα θα πάνε τέλεια!


Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις σήμερα για την ανιδιοτέλεια σου, την ευαισθησία σου, την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου! Οι κοινωνικές σου επαφές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, γλυκαίνουν και εξομαλύνονται! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται τύχη σε επικοινωνίες και λύσεις παλαιά σου προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από τα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα, διότι αργά ή γρήγορα να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο έρχεται από το παρελθόν σου και ο έρωτας σας, δεν θα είναι πια ανεκπλήρωτος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις!


Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, βελτιώνεις στο έπακρο τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Μπορείς να πετύχεις αρκετούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, την σημερινή ημέρα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται ένα χαρμόσυνο νέο, που θα έρθει παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και μία επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε συζητήσεις με το άλλο σου μισό, γιατί θα βρείτε σίγουρα λύσεις στα προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν αποκαλύψεις που συμφέρουν τα συμφέροντα σου! Οικονομικά, πρέπει να σταματήσεις τα αλόγιστα έξοδα!


Λέων

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα δεις πως οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται! Το γεγονός αυτό, θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται εξομάλυνση φιλικών σχέσεων, που ενδεχομένως στο παρελθόν κλονίστηκαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο αυταρχικός με το έτερον σου ήμισυ, διότι έτσι, θα χαθεί το πάθος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητας σου να προβάλλεσαι όπως πρέπει κοινωνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, εκπληρώνεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, αρκεί να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου!


Παρθένος

Γενικά

Σήμερα με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, να απολαύσεις χαρές και ευχάριστες στιγμές! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται λύσεις και ευκαιρίες, που θα βελτιώσουν την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και θέλεις να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με το ταίρι σου, προσπάθησε την σημερινή ημέρα, να τον προσεγγίσεις και θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις όπως θες την κουβέντα σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επαφή με μία παλαιά αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οξυδερκές μυαλό σου και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου προσφέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, απέφυγε ανούσιες σπατάλες την σημερινή ημέρα!


Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου διορατικότητα και την πνευματική σου ευελιξία! Αντιλαμβάνεσαι εύκολα τις προθέσεις του άλλου και το ένστικτο σου δεν σε προδίδει! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται τύχη, χαρμόσυνες επικοινωνίες, αλλά και συνομιλίες με άτομα που μένουν μακριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα σήμερα και μπορείς να αναμένεις πολλές καυτές στιγμές, με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να απολαύσεις μία βραδιά πάθους, με έναν πρώην έρωτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, πιθανόν να σε έχουν αγχώσει, αλλά σήμερα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη!


Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται μία αποκάλυψη, που θα ευνοήσει πολύ τις βαθιές σου επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν πολύ! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες κατακτήσεις, αλλά και μία επιστροφή από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα καταφέρεις με ευκολία αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους, για δικά σου λάθη!


Τοξότης

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, βελτιώνεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου και την καθημερινότητα σου, με ποικίλους τρόπους! Ξεπερνάς παρελθοντικά άγχη και ανανεώνεις την εμφάνιση σου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται εξομάλυνση διαπροσωπικών σχέσεων, μετά από ήρεμη συζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αποφασισμένος να κάνεις συζήτηση με το έτερον ήμισυ, για κάποια παράπονα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα , μπορείς να αναμένεις, την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Οικονομικά, τα έσοδα αυξάνονται, ενώ τα έξοδα μειώνονται!


Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αισιοδοξία, τύχη και ευχάριστες κοινωνικές επαφές, να αναμένεις! Ετοιμάσου για κάθε είδους απολαύσεις, χαρά και δημιουργικές ασχολίες! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται λύσεις σε πρακτικά ζητήματα και βελτίωση της καθημερινότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, αλλά και ερωτικά μηνύματα από άτομα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ευχάριστες ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, με ποικίλους τρόπους! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, αλλά ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου!


Υδροχόος♒ 

Γενικά

Η εύνοια σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα επικεντρώνεσαι συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και στο σπίτι. Μέσω της επικοινωνίες, βελτιώνεις οικογενειακές σχέσεις και βρίσκεις λύσεις κάθε είδους! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται διασκέδαση, καλοπέραση, λάμψη και βελτιωμένες κοινωνικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα σε προσεγγίσει και πάλι ένας παλαιός έρωτας και θα σου δοθεί η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον ήμισυ, αναγνωρίζει την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία σου και σε ερωτεύεται ξανά και ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, τα άγχη για ορισμένα επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν, ώστε να προχωρήσεις! Οικονομικά, ένα πρόβλημα επιτέλους λύνεται!


Ιχθύες

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα , ξεχωρίζεις λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του οξυδερκούς μυαλού σου! Πετυχαίνεις εύκολα σκοπούς και στόχους και αξιοποιείς αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχεις! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται λύσεις σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και επιπλέον, συζητάτε και βρίσκετε λύσεις, σε όλα σας τα παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπτύσσεις και να βελτιώνεις τις δημόσιες σχέσεις σου, στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, πες όχι στο υπερβολικό άγχος, για ένα πρόβλημα που θα προκύψει σήμερα!


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

oroskopos.gr

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo