Slider

Τα ζώδια για το Σάββατο 14/5/2022


Κριός

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Θα αισθανθείς και πάλι ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής, με τα άτομα που σε περιβάλλουν! Ωστόσο, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος την σημερινή ημέρα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γοητευτική γνωριμία, η οποία πιθανόν να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση στο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με το ταίρι σου, βελτιώνεται στο έπακρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οι βελτιωμένες συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν στους σκοπούς που έχεις! Οικονομικά, προσπάθησε να μην ξοδεύεις χωρίς μέτρο!


Ταύρος

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, θα ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις και τα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ωστόσο, προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και να είσαι πιο επιεικής μαζί του! Η σημερινή σου τελειομανία, πολύ πιθανόν να σε αγχώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς το άλλο σου μισό, εμπράκτως, με περιποίηση και φροντίδα και αυτός το αναγνωρίζει! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον, που ήδη εσένα σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες!


Δίδυμοι

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις μία χαρούμενη διάθεση και ανάγκη να το ρίξεις έξω και να το γλεντήσεις! Κοινωνικοποιείσαι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον σου! Αισθάνεσαι λοιπόν και πάλι περιζήτητος και δημοφιλής, μέσα σε κάθε σου δράση και επαφή! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει πολλά χατίρια, αποδεικνύοντας σου με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα του για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, ξεχωρίζεις από τους άλλους και πετυχαίνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι ευνοημένος, ωστόσο περιόρισε τα περιττά έξοδα


Καρκίνος

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αναζητάς διακαώς την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Λες όχι σε εξόδους και ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, αφού προτιμάς και επιλέγεις, να προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στα οικογενειακά σου θέματα! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική, για να διορθώσεις παλιά λάθη και προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία, μέσα από μία απρόσμενη επικοινωνία, για να επιδιώξεις επανασύνδεση με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό ίσως δυσκολευτεί σήμερα μαζί σου, αφού είσαι κάπως γκρινιάρης και παραπονιάρης χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι αποτελεσματικός και πετυχαίνεις σκοπούς! Οικονομικά, έρχονται έξοδα ξαφνικά, για το σπίτι!


Λέων

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις και να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή! Θα έχεις την ευκαιρία, να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να κάνεις δημόσιες σχέσεις που σε ωφελούν με κάθε τρόπο! Να αναμένεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Μία ημέρα, γεμάτη φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις με το έτερον σου ήμισυ, αυτήν την συζήτηση που επιθυμείς καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ξοδεύεις δίχως αύριο, απλά για να περάσεις καλά, αλλά στο μέλλον το μετανιώνεις! Στον τομέα της δουλειάς, η ημέρα είναι ιδανική για συναντήσεις και συμφωνίες


Παρθένος

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, επικεντρώνεσαι στην προστασία των κεκτημένων σου και στις ηθικές σου αξίες! Χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή υπομονή και πειθώ στον λόγο σου, σε κάθε σου διαπροσωπική επαφή και συναναστροφή! Θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, να νιώσεις ασφαλής με ποικίλους τρόπους, αλλά να απολαύσεις και συναισθηματική πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές και καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την κτητικότητα σου και την ζήλια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, λόγω μίας νέας σου κατάκτησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πετυχαίνεις τον στόχο σου, έστω και αργά! Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, από το πουθενά!


Ζυγός

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα θα έρθουν πολλές εξελίξεις που σε αφορούν και θα νιώσεις το επίκεντρο! Γνωρίζεις πως να προωθήσεις τον βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου! Χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και δυναμισμό, αλλά και από νεύρα και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εγωισμό, έπαρση και απαιτήσεις και θα δεις, πως θα μπορέσεις να απολαύσεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία, αλλά αργότερα να διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που προσδοκούσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι υπερβολικά παρορμητικός και αυθόρμητος, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, περιόρισε τις υπερβολές στα έξοδα που κάνεις!


Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της ψυχολογίας σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Έτσι, θα καταφέρει να απαλλαχθείς από φοβίες, ανασφάλειες και άγχη με περίσσια ευκολία! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δράσεις παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στις ερωτικές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σήμερα, για να μην απογοητευτείς και για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αποφύγεις κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι πολύ αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα απρόσμενα!


Τοξότης

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η φιλία είναι ο τομέας που θα επικεντρωθείς την σημερινή ημέρα! Βασίζεσαι ουσιαστικά στις επαφές με τους φίλους σου και τα γεγονότα που τους αφορούν! Πάρε δυναμικά την απόφαση, να κοιτάξεις μπροστά, να κάνεις αλλαγές και να βοηθήσεις με διάφορους τρόπους κάθε διαπροσωπική σου επαφή και συναναστροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, σε καθιστά φαινομενικά απόμακρο απέναντι στο ταίρι σου, το οποίο παραπονιέται! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές επαφές, να αναμένεις κατακτήσεις, νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στα οικονομικά σου, έρχεται μία απρόσμενη είδηση που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα!


Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι στους υψηλούς σου στόχους και ξέρεις τι να κάνεις για να τους πετύχεις! Πετυχαίνεις βελτίωση κοινωνικής εικόνας, αφού κερδίζεις με ευκολία την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Είσαι πλέον ώριμος, δυναμικός, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις την σημερινή ημέρα ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις απέναντι στο ταίρι σου, διότι θα απογοητευτεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια αξιόλογη κατάκτηση σου μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και επικεντρώνεσαι εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις εύκολα σήμερα, κάθε στόχο και φιλοδοξίες! Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια


Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με διάφορα ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν και σε ευχαριστούν! Έχεις ανάγκη, για επικοινωνία, συναναστροφές, πληροφορίες, συνομιλίες, συναντήσεις και κοινωνικότητα! Θα δεις, πως την σημερινή ημέρα, θα βγεις κερδισμένος, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασύστολα σήμερα και έτσι υποδέχεσαι νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε μία συζήτηση στο ταίρι σου, για να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετά ξαφνικά έξοδα!


Ιχθύες

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι πιο διαισθητικός και διορατικός, γεγονός που σε καθιστά ικανό να καταφέρεις μέσα από παρατήρηση συμπεριφορών και κινήσεων, να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβει ο άλλος στον μυαλό του, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε εσένα! Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεγελάσει, αφού δεν βλέπεις τίποτα επιφανειακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός, απέναντι στο έτερον ήμισυ! Ωστόσο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, είναι απόλυτα ευνοημένος! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το πρόσωπο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές σήμερα! Στον εργασιακό τομέα, η διορατικότητα σου, σε βοηθά να πετύχεις στόχους!
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!


oroskopos.gr

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo