Η στενή φιλία του με έναν 22χρονο δεν εμπόδισε έναν 25χρονο να κλέψει από το αυτοκίνητό του την τραπεζική του κάρτα, όσο έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο στο Βόλο και να την χρησιμοποιήσει για να ξεχρεώσει μια παλιά οφειλή του από αγορές που είχε κάνει!


Ήταν 22 Σεπτεμβρίου, όταν οι δυο φίλοι έπαιζαν σε γήπεδο 5Χ5 της πόλης, όταν ο 25χρονος προφασίστηκε ότι θα πήγαινε στα αποδυτήρια. Όμως, πήγε στο όχημα του φίλου του όπου είχε δει ότι είχε αφήσει την χρεωστική κάρτα και την έβαλε στην τσέπη του. Όταν έφυγαν, πήγε σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών στο οποίο όφειλε 471,2 ευρώ και, έχοντας δει τον φίλο του να πληκτρολογεί το ΡΙΝ, ξεχρέωσε με την κάρτα του!

Σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε και ανάληψη 900 ευρώ από ΑΤΜ αδειάζοντας τον λογαριασμό του 22χρονου! Όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια και η υπόθεση εξιχνιάστηκε. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.   

 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!