Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οπως έκανε γνωστό ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω του καιρού που σφυροκοπά τη χώρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 112 έστειλε μήνυμα να αποφεύγουν οι πολίτες τις άσκοπες μετακινήσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Εύβοια, ενώ ήδη στην Εύβοια αρκετοί πολίτες, υπό το φόβο πλημμυρών, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο διήμερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση και η Πολιτική Προστασία παρακολουθούν την εξέλιξη του καιρού και αναλόγως της επικινδυνότητας λαμβάνουν τις αποφάσεις τους.

Για την Αττική, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως το κέντρο επιχειρήσεων έχει δεχτεί 385 κλήσεις σε περισσότερες από 20 διαφορετικές περιοχές, 340 για αντλήσεις υδάτων ή για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από αυτοκίνητα ή άλλα σημεία. «Ευτυχώς όλες έχουν εξελιχθεί αισίως» είπε. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αττικής βρίσκονται σε γενική επιφυλακή όσο εξελίσσεται η κακοκαιρία.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!