Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα του κατεστραμμένου τάφου μιας 20χρονης κοπέλας στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όταν υπέστη σοβαρές ζημιές την ημέρα της κηδείας του Μad Clip.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ζημιές φαίνεται να έχουν προκληθεί την ημέρα της κηδείας του γνωστού τράπερ, Mad Clip, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φέρετρο του τράπερ. Όμως, εξαιτίας του συγχρωτισμού οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν αδύνατον να εισέλθουν στο κοιμητήριο, έτσι μια μεγάλη μερίδα ατόμων σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν στον προαύλιο χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές καταστροφές, όπως ο τάφος μιας 20χρονης κοπέλας που βρίσκονταν κοντά σε εκείνον του Mad Clip. Μάλιστα το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε φωτογραφίες από το κατεστραμένο μνήμα.Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!