Μια τραγική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον 44χρονο εικαστικό που βρέθηκε στις 6/9 το πρωί κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Αρχικά διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, το 2013, στο Ίλιον δολοφόνησε με μια μπαλαντέζα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Σε μια στιγμή έντασης, όρμησε πάνω της, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε «παίρνοντας» της τη ζωή. Τότε είχε πει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως σύντομα αποφυλακίστηκε. Εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που «ξεσκόνισαν» το σπίτι της οδού Νηρέως, δεν βρήκαν κάτι που να δείχνει εγκληματική ενέργεια, ενώ σε συνδυασμό με τρία σημειώματα που βρέθηκαν και την ιατροδικαστική εξέταση κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!