Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από τη δολοφονία ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Δράστης του εγκλήματος είναι ένας 72χρονος, συνταξιούχος λαχειοπώλης, ο οποίος πυροβόλησε εξ' επαφής το θύμα για ασήμαντη αφορμή, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία.


Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι, όταν ο 72χρονος μετέβη στο κατάστημα πώλησης ειδών τεχνολογίας, που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, προκειμένου να διευθετήσει ένα ζήτημα που αφορούσε στον λογαριασμό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως έκανε παράπονα για τον λογαριασμό και είχε έντονη λεκτική διένεξη με τον 39χρονο ιδιοκτήτη. Μία έκφραση που φέρεται να χρησιμοποίησε το θύμα, φαίνεται ότι πυροδότησε την οργή του. "Τώρα θα δεις, πάω να φέρω όπλο", είπε ο δράστης, όπως τονίζουν σχετικές πηγές. Φανερά εκνευρισμένος, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο μαγαζί, πυροβολώντας τον ιδιοκτήτη στην κοιλιακή χώρα, από κοντινή απόσταση και μπροστά στα μάτια των εργαζομένων στο κατάστημα.

Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το κατάστημα. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό και λίγο αργότερα κατέληξε στα τραύματά του. Ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος κατάγεται από χωριό της περιοχής και διαμένει μόνιμα στην Άνω Πόλη, παραδόθηκε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, όπου και κρατείται. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε άδεια για το περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο.


Η ανακοίνωση της εταιρείας "Γερμανός" για τη δολοφονία

Ανακοίνωση για τη δολοφονία στην Κυπαρισσία εξέδωσε η εταιρεία "Γερμανός". 

"Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν" αναφέρεται στην ανακοίνωση.


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!