Η Μπλε ομάδα δέχτηκε τονωτική ένεση αγωνιστικά χθες καθώς ενισχύθηκε με 2 αξιόμαχους άνδρες και μια γυναίκα. Στο κόμμάτι των σχέσεων έδειξε πως θα δούμε αρκετό ξεκατίνιασμα με πρώην, νυν και επόμενους καθώς στους μπλε χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. 

Στον αντίποδα οι κόκκινοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να ξεφορτωθούν την Ανθή Σαλαγκούδη που χθες ήταν έξαλλη με τους συμπαίκτες της που υπονοούν ότι μένει στο παιχνίδι λόγω του πατέρα της και της μεγάλης κινητοποίησης που κάνει κάθε φορά που είναι υποψήφια. Η Ανθή ούτε λέξη δεν ήθελε να ακούσει άλλωστε μπορεί και να μένει λόγω του... κόσμου, να είναι αγαπητή, άλλωστε τέτοιο πακέτο ενεργητικού και αθλητικού παίκτη δεν έχει ξαναπεράσει από το Survivor.

Μάχη ασυλίας σήμερα με τις 2 ομάδες να τεστάρουν τις νέες δυναμικές και ισορροπίες που έφεραν οι νέοι παίκτες και οι μπλε θα πάρουν την ασυλία στέλνοντας τους κόκκινους στο συμβούλιο. Εκεί η υποψηφιότητα της Ανθής φαίνεται να έχει κλειδώσει και το μόνο που μπορεί να αλλάξει κάτι είναι η ατομική ασυλία. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!