Το Survivor μας αποχαιρέτησε την Τετάρτη με μια ανατροπή που εξασφάλισε την παραμονή όλων των υποψηφίων προς αποχώρηση στην ομάδα των διάσημων.

Ο λόγος που έγινε αυτή η ανατροπή ακόμα παραμένει στον αέρα καθώς υποτίθεται ότι έγινε για να μην αποδεκατιστεί η ομάδα των διάσημων που μετρούσε 2 αποχωρήσεις και την Κάτια εκτός λόγω προβλήματος υγείας. Τώρα πόσο θα βοηθηθεί η ομάδα των διάσημων με την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη και του Πάνου Καλλίδη μένει να φανεί.

Σήμερα λοιπόν οι 2 ομάδες θα παίξουν για ένα έπαθλο φαγητού, από τη μια οι μαχητές που τρώνε ψάρι πρωί-μεσημέρι-βράδυ συν τα έπαθλα και από την άλλη οι διάσημοι που τσακώνονται για 2 σπυριά ρύζι νυχάκι. Η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να ταϊσει τους διάσημους και το σημερινό αγώνισμα θα είναι κάτι σε... τυφλόμυγα.

Όμως... μουλάρι ο Αστραχάν, ούτε στην τυφλόμυγα θα τα καταφέρουν οι διάσημοι καθώς για άλλη μια φορά θα κερδίσουν οι μαχητές. Τουλάχιστον οι διάσημοι θα μας χαρίσουν θέαμα με τον δικό τους τρόπο καθώς σήμερα θα βγουν τα φτυάρια και για άλλη μια φορά θα φταίει η Κάτια Ταραμπάνκο που οι φήμες την θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!