Το θέατρο του παραλόγου στο Survivor έλαβε τέλος και η παραγωγή άρον άρον αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα των Διάσημων ώστε να φτιαχτούν 2 νέες ανταγωνιστικές ομάδες. Λίγο η αδυναμία των κόκκινων ακόμα και σε παιχνίδια κομμένα και ραμμένα πάνω τους όπως η τυφλόμυγα λίγο η ομάδα που έφτιαξαν Περικλής Κονδυλάτος, Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Μαρία Βελλη και Ανθή Σαλαγκούδη που βάλθηκαν να διώξουν όποιον δεν χάνει... και η παραγωγή πήρε το όπλο της και αποφάσισε να λήξει το υπάρχον φορμάτ.

Πλέον Γιώργος Κοψίδας και Τζέιμς Καφετζής θα χωρίσουν ομάδες και θα σχηματίσουν τους κόκκινους και τους μπλε, με την ελπίδα να μην δούμε ξανά το μονόπλευρο θέαμα των προηγούμενων εβδομάδων. Αναλυτικά οι ομάδες:


Οι κόκκινοι

Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Κόρομι, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγγούδη και ο Γιώργος Κοψίδας


Οι μπλε

Μαριλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Νίκος Μπάρτζης, Έλενα Μαριπόζα, Chris Σταμούλης και ο Τζέιμς Καφετζής. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!