Η Φάρμα επιστρέφει και οι προετοιμασίες γίνονται με γοργούς ρυθμούς. Στη βερσιόν που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 θα δούμε 16 παίκτες ανάμεσα στους οποίους θα υπάρχουν και celebrities.

Σύμφωνα με τη Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου» η παραγωγή έχει βολιδοσκοπήσει τον Θανάση Βισκαδουράκη, τoν Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργος Χειμωνέτος. Η συμμετοχή τους αναμένεται να αποφασιστεί σε μελλοντικό ραντεβού με το σταθμό.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι συζητάει για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι στο χωριό που μεγάλωσε στην Ιεράπετρα ζούσαν με τα βασικά και άρα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις αγροτικές εργασίες. Αίτηση για τη Φάρμα έκανε και η Πέπη Τσεσμελή. «Στη Φάρμα θα είναι όλα χάρμα. Δεν με ενδιαφέρει για το μαλλί, μπορώ να το έχω και αχτένιστα. Την έβλεπα την παλιά Φάρμα, τότε ήμουν και πολύ κοντά με τον Ορέστη Λάσκο και το έζησα από μέσα» δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Τέλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΑΝΤ1 για να πάρει μέρος στη «Φάρμα». «Μου κάνει κάτι λίγο πιο χαριτωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα ριάλιτι. Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό, το οποίο δεν μου φαίνεται τόσο σκληρό όσο το Survivor». 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!