Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Super Makeover.

Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή της, το οποίο είναι το ίδιο με εκείνο της εκπομπής «Όλα» που παρουσίαζε ο αείμνηστος Θέμος Αναστασιάδης στον ΑΝΤ1 και συμμετείχε, γεγονός που της φέρνει στον νου όμορφες αναμνήσεις.


Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση αλλά και την επιλογή της να κάτσει στο σπίτι με τα παιδιά της:


«Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δε φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», είπε στη συνέχεια για την εκπομπή που ετοιμάζει.


«Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός»,

είπε ακόμα για την επιστροφή της.


Ακόμα η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεταμορφώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου.


«Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει», τόνισε.


Τέλος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που είναι σκληρός!


«Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.   


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!