Τα δημοσιεύματα φέρνουν «ένα βήμα» πριν το διαζύγιο την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ.

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Αναφορές στις ΗΠΑ τονίζουν πως ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, να αναφέρει σε βρετανικό ταμπλόιντ πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ για το θέμα, αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους»


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, αναφέρεται πως το διαζύγιο «επίκειται» για το ζευγάρι που ζει χώρια το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Γουέστ έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Το 2020 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για το ζευγάρι, με τον Κάνιε να έχει φέρει στα όριά της την Κιμ, βάζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Μία σειρά από εκρήξεις του προκάλεσαν κρίση στον γάμο, με την Κιμ να εμφανίζεται δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για την σχέση τους.


Λίγο μετά την συζήτηση αυτή, πήγαν μαζί με τα παιδιά τους ένα ταξίδι αναψυχής στην Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μαζί το ζευγάρι. 

 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!