Η Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στον Alpha. Μετά το επεισοδιακό τέλος του «Ώρα για Μελέτη», η παρουσιάστρια του Alpha μετακομίζει στην prime time του σταθμού. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», όμως, η Ελεονώρα Μελέτη εισέπραξε ένα ακόμα «όχι» από πρόσωπο του Alpha μετά την απόρριψη της Τατιάνας Στεφανίδου. Αυτή τη φορά, είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αρνήθηκε με ευγενέστατο τρόπο την πρόταση της Ελεονώρας. Ο λόγος είναι επειδή την είχε ήδη προλάβει ο Τάκης Χατζής και μάλιστα το γύρισμα έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Τέλος, η Ναταλία Ανδρικοπούλου επισήμανε ότι οι σχέσεις μεταξύ του Alpha με την Ελεονώρα Μελέτη παραμένουν σε τεντωμένο σχοινί. «Είναι παγωμένες. Σχεδιάζεται η Ελεονώρα ν' αποδεσμευτεί από το σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα "Μεσάνυχτα" είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα - ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!