Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» θα είναι καταιγιστικές στο επόμενο διάστημα με νέα πρόσωπα να μπαίνουν και φέρνουν ανατροπές. Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε είναι και ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Ανδρέα Δημητρίου.

Ο Ανδρέας Δημητρίου,  είναι το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά. Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος – έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά  τον παράτησε. Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Πληγώθηκε αρκετά και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του. Η Σοφία θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη. 

Σύμφωνα με το Έθνος ο Νίκος Ψαρράς θα κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!