Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020


 

Αγωνία για τον Ντίεγκο Μαραντόνα ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τον προσωπικό του γιατρό, αλλά και μέσα της Αργεντινής να διευκρινίζουν ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με «κορωνοϊό».


Ο 60χρονος Μαραντόνα νοσηλεύεται στην κλινική Ipensa στην πόλη Λα Πλάτα σε απόσταση μιας ώρας από το Μπουένος Άιρες.


Όπως εξήγησε ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, η εισαγωγή αποφασίστηκε προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε εξετάσεις.


Ο Μαραντόνα αισθανόταν άσχημα εδώ και αρκετό καιρό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για «τουλάχιστον τρεις ημέρες» διευκρίνισε ο Λούκε.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή είναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Μαραντόνα.

«Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νοιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» πρόσθεσε ο Λούκε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας που προπονεί με την Πατρονάτο, με όσους τον είδαν να τον περιγράφουν καταβεβλημένο και αδύναμο. 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!