Οι φήμες για τη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha «φούντωσαν» μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» - στον απόηχο μιας έντονης κόντρας με τον Νίκο Μάνεση. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέπτεται για δεύτερη εβδομάδα το κανάλι του Alpha, ενώ επισήμως υπέγραψαν και οι συνεργάτες της. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο: «Την ξενάγησαν σε όλο τον σταθμό και ξεκινάει στη ζώνη 11.00-13.00 με μία ενημερωτική εκπομπή».  

Η εκπομπή δεν θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι μια τέτοια επιλογή θα απαιτούσε αποστολές συνεργατών σε διάφορα μέρη, κάτι που δεν θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο, λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό. Έτσι, προς το παρόν, η νέα εκπομπή της Τατιάνας αναμένεται να είναι ενημερωτική. Τέλος, όσον αφορά στην ομάδα που υπάρχει τώρα στη συγκεκριμένη ζώνη του Alpha και για το αν αποδομείται, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οπότε και θα παραμείνουν στο κανάλι.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!