Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 


   

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι δύσκολη για όσους ανήκουν στα παρακάτω ζώδια και θα δοκιμάσει την υπομονή τους. 


Κριός

Οι τελευταίοι μήνες ήταν σίγουρα προβληματικοί για σένα. Ως ανταγωνιστικό ζώδιο που έχει κίνητρα να κάνει πράγματα, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να προχωράς μπροστά, να πιάνεις τους στόχους σου και να αποδεικνύεις την αξία σου. Ωστόσο, με τον Άρη -τον κυβερνήτη σου- να είναι ακόμα ανάδρομος μπορεί να νιώσεις σαν να τρέχεις καταπάνω σε έναν τοίχο ή να δυσκολεύεσαι να βρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Μην ανησυχείς. Δεν έχεις χάσει την καλή σου τύχη αλλά την ανακαλύπτεις ξανά.


Τοξότης

Ο Ήλιος είναι στον 12ο οίκο σου της πνευματικότητας, του υποσυνείδητού και της κατάρρευσης. Αν και αυτό μπορεί να είναι μια μυστικιστική εμπειρία γεμάτη ουσιαστικές αποκαλύψεις και ακολουθία ονείρων με νόημα, είναι επίσης εποχή για θεραπεία. Οι πληγές από το παρελθόν έχουν την τάση να βγαίνουν στην επιφάνεια και η θεραπευτική ιδιότητα αυτής της διέλευσης είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο ακούγεται. Προκειμένου να θεραπευτείς, χρειάζεται να επιστρέψεις τον εαυτό σου να νιώσει οτιδήποτε νιώθει. Συχνά, είναι πιο εύκολο να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου και να υποκριθείς ότι όλα είναι καλά. Να είσαι ειλικρινής. Η ψυχή σου περιμένει από εσένα να ξέρεις την εσωτερική σου αλήθεια.


Αιγόκερως

Είχες μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ωστόσο, ήταν ενδυναμωτική και αν κάποιος μπορεί να ξεπεράσει μια πρόκληση αυτή είσαι εσύ. Είσαι το ζώδιο που της χρόνιας αφοσίωσης και της καθυστερημένης ικανοποίησης. Ακόμα κι αν τρέχεις ενάντια σε τοίχους αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα δυσκολεύεσαι να ενώσεις τις τελείες, εμπιστεύσου το γεγονός ότι αυτές οι δυσκολίες δεν θα κρατήσουν για πάντα. Χτίζεις κάτι απίστευτο και δουλεύεις για την αυτοβελτίωση. Μην παραιτείσαι όταν τα πράγματα ζορίζουν και σιγουρέψου ότι δίνεις στον εαυτό σου ότι χρειάζεται.  

    

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!