Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας στα σούπερ μάρκετ αλλά και στα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά, μετά την αυστηροποίηση του lockdown για τον περιορισμό στα διασποράς στα κρούσματα από τον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση αναδιαμορφώνεται το ωράριο στα σούπερ μάρκετ, τα οποία πλέον θα κλείνουν στις 20:30 τις καθημερινές, αντί στις 21:00 που ίσχυε.


Σύμφωνα με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, αυτή την Κυριακή δεν θα ανοίξουν, όπως ήταν αρχικώς προγραμματισμένο, καθώς «η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια, δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν». Ο ίδιος διευκρίνισε πως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα λειτουργήσουν μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο κανονικά μέχρι τις 20:00.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 20:30 για να δίνουν τον χρόνο σε πελάτες και εργαζόμενους να επιστρέφουν σπίτι τους. 

Την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά, καθώς υπάρχει φυσιολογική ροή και μεγάλη επάρκεια αγαθών, επομένως θα αποφύγουμε όποια μη αναγκαία κίνηση» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!