Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020


Χωρίς οπαδούς θα διεξαχθεί το ματς Ολυμπιακός Μαρσέιγ, καθώς με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακυρώθηκε η σχετική απόφαση που επέτρεπε στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο!


Η κυβέρνηση χθες έδωσε άδεια για την επιστροφή των οπαδών στα ελληνικά γήπεδα, με μία πιλοτική εφαρμογή του μέτρου για την κάλυψη του 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.


Όμως η επιτροπή λοιμωξιολόγων εξέφρασε την έντονη διαφωνία της για το θέμα, εξαιτίας και των… εντυπώσεων, σε μία περίοδο που λαμβάνονται ακόμη πιο αυστηρά μέτρα για διάφορες περιπτώσεις, στο πλαίσιο πάντα της πανδημίας του κορονοϊού.


Ως εκ τούτου,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την εντολή να ακυρωθεί η απόφαση.


Η ενημέρωση για την εντολή Μητσοτάκη


«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες». 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!