Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020Η Χάιδω Τραϊφόρου, η υιοθετημένη κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, άφησε την τελευταία της πνοή εδώ και μέρες, με τη σορό της να παραμένει άταφη γιατί κανένας δεν έχει αναλάβει την κηδεία της.


Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ηθοποιός και ο σπουδαίος ποιητής και συγγραφέας, υιοθέτησαν την Χάιδω Τραϊφόρου σε ηλικία 4 χρονών. 

Την τραγική είδηση του θανάτου της, αλλά και τον χαμό της της ηθοποιού, Γοργούς Χρέλια, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας .


«Δυο θλιβερές αποχωρήσεις έγιναν σήμερα γνωστές στο Σωματείο μας των Ηθοποιών…Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάιδω Βέμπο Τραϊφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στην ζωή και δεν έχει κηδευτεί αφού κάνεις δεν έχει αναλάβει ακόμα, και η Γοργώ Χρέλια , της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρέληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του 60…Φεύγουν οι παλιές γενιές και καλοτάξιδες να είναι…Θα μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη μας με αγάπη» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση του. 


.