Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020


Θέση για την πολεμική σύγκρουση Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν πήρε η Κιμ Καρντάσιαν, μιλώντας υπέρ των Αρμενίων και προσπαθώντας να κινητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα στο πλευρό τους. Μάλιστα η Κιμ αναφέρεται στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ως Αρσάχ την ονομασία που έχουν δώσει οι Αρμένιοι στην περιοχή. Αναλυτικά τα τουίτς της Κιμ Καρντάσιαν:


«Οι Αρμένιοι δέχονται επίθεση στο Αρσάχ. Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες που ρισκάρουν τις ζωές τους για την προστασία του Αρσάχ και της Αρμενίας. Οι ειδήσεις παραπληροφορούν μιλώντας για “συγκρούσεις”

Η Αρμενία είναι το θύμα απρόκλητων επιθέσεων από το Αζερμπαϊτζάν και της παραπληροφόρησης που τις συνοδεύουν. Το Αζερμπαϊτζάν έχει μπλοκάρει τα social media και κάνει πολεμική προπαγάνδα. 

Χρειαζόμαστε διεθνείς παρατηρητές να ερευνήσουν και να καλέσουν σε διεθνή πολιτικά και διπλωματικά μέτρα, ώστε να αποφευχθεί η κλιμάκωση και η τραγωδία. 

Απαιτείστε από το Μπακού να σταματήσει τις επιθέσεις, διακόψτε τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στο Αζερμπαϊτζάν, η οποία χρησιμοποιείται ενάντια στους Αρμένιους και προειδοποιήστε την Τουρκία να σταματήσει να στέλνει μαχητές και όπλα στο Μπακού.

 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!