Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας καθώς αναζητείται ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος το πρωί του Σαββάτου το «έσκασε» από το Ιπποκράτειο.

Ο νεαρός εμφανίστηκε στο Ιπποκράτειο την Παρασκευή συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο, το οποίο σύστησε ως αδερφό του, με βαριά συμπτώματα κορονοϊού. Αμέσως υποβλήθηκε σε τεστ από τους γιατρούς και το οποίο βρέθηκε θετικό στον ιό. Στη συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και ο νεαρός εισήχθη στην παθολογική κλινική και σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με Covid-19.

Όπως αναφέρει το reader, το πρωί του Σαββάτου οι γιατροί μετά από επίσκεψη στον θάλαμο του νεαρού, ανακάλυψαν ότι έλλειπε από το δωμάτιο. Ο αλλοδαπός φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η παθολογική κλινική, βρίσκεται στον πρώτο όροφο, πήδηξε από το παράθυρο και από ύψος περίπου δύο μέτρων και εξαφανίστηκε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, όπου μετά από ελέγχους στους φακέλους των αιτούντων άσυλο, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είναι υπήκοος Αφγανιστάν.

Η αστυνομία τον αναζητά στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας απ' όπου και μετέβη στο νοσοκομείο.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!