Ένας κατάλληλος οδηγός για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού ή να καταλήξεις σε κομμάτια που θα φορέσεις μόνο μια φορά και μετά θα φυλάξεις βαθιά στη ντουλάπα σου μετανιωμένη.

1. Μην παρασύρεσαι από τις εφήμερες τάσεις της σεζόν

Οι εκπτώσεις είναι πάντοτε προγραμματισμένες προς το τέλος κάθε σεζόν αφού τα καταστήματα θέλουν να απαλλαγούν από τα εφήμερα κομμάτια τους προκειμένου να υποδεχτούν τη νέα σεζόν. 
Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις κομμάτια που ''φωνάζουν'' ιδιαίτερα μια μεγάλη τάση που κυριαρχεί την συγκεκριμένη εποχή αφού στο εγγυώμαι σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν.

2. Επένδυσε σε next season ή κλασσικά κομμάτια 

Αντί να σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε ένα πανάκριβο neon σακάκι επένδυσέ τα σε ένα μπεζ blazer που θα φοράς για πολλά χρόνια ακόμα. 
Μπορείς επίσης να ψάξεις για κομμάτια του προηγούμενου χειμώνα καθώς πολλά καταστήματα βγάζουν από τις αποθήκες τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ό,τι έχει ξεμείνει με πολλά να αποτελούν σούπερ ευκαιρίες. 
Ένα κομψό αυστηρό παλτό ή ένα μαύρο πουλόβερ, για παράδειγμα δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

3. Φτιάξε λίστα

Προτού ξεχυθείς στην αγορά και σαρώσεις ό,τι ''ευκαιρία'' βρεις μπροστά σου, κάνε πρώτα ένα έλεγχο στη ντουλάπα σου να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

4. Κάνε έρευνα τιμών

Πολλά κομμάτια που έχεις βάλει στο μάτι ίσως δεν συμφέρει να τα αποκτήσεις ούτε στις εκπτώσεις. 
Δες τι θα χρειαστεί να θυσιάσεις για να τα αποκτήσεις, κάνε έρευνα αγοράς μήπως τα βρεις φθηνότερα online και κρίνε αν πραγματικά αξίζει να τους αφιερώσεις το budget σου.

5. Μείνε πιστή στο στυλ σου

Οι χαμηλές τιμές και οι ''ευκαιρίες'' που μπορεί να ανακαλύψεις είναι εύκολο να σε παρασύρουν σε αγορές που δεν συμφωνούν με το στυλ σου, απλά και μόνο επειδή είδες κάτι φορεμένο από κάποια διάσημη influencer. 
Πριν κάνεις κάποια αγορά σκέψου αν το συγκεκριμένο κομμάτι θα το αγόραζες στην αρχική του τιμή ή αν θα μείνει κρεμασμένο στη ντουλάπα σου. 
Σημαντικό είναι επίσης να μην πειραματίζεσαι με νούμερα επειδή δεν βρήκες το αγαπημένο σου φόρεμα στο δικό σου μέγεθος γιατί δεν πίστεψέ με δεν αξίζει να τρέχεις στις μοδίστρες.

6. Κάντε έξυπνες αγορές

Αυτή είναι πραγματικά η τέλεια ευκαιρία για να αγοράσεις το φόρεμα που χρειάζεσαι για τους γάμους του Σεπτέμβρη ή για μια βάπτιση που έχεις τον Αύγουστο.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!