Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος μίλησε τη μάχη που έδωσε με τις ουσίες. 

Το πρώην μοντέλο έχει βιώσει μία πολυτάραχη ζωή, από το εξώφυλλο στην Ιταλική Vogue σε ηλικία μόλις 17 ετών, τη διατηρούσε σχέση με την πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, στην οικονομική καταστροφή του πατέρα του και τη χρήση ουσιών.

«Τα φάρμακά μου κοστίζουν 200 ευρώ. Αυτή τη στιγμή, ζω με την Πρόνοια. Τα χρήματα φτάνουν, δε φτάνουν. Παράλληλα, φιλοξενούμαι από έναν φίλο που ολοκλήρωσε την ίδια θεραπεία που έκανε και αυτός στο κέντρο απεξάρτησης. Επειδή έκατσα στο κέντρο 6,5 μήνες ξανά, μαζεύτηκαν κάποια χρήματα για να ζω με κάποιον τρόπο» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν. 

Για τη σχέση με τον γιο του υπογράμμισε: «Με το γιο μου έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Εκείνος δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Του έχω περιγράψει τι μου έχει συμβεί. Η μητέρα του είναι εξαιρετική γυναίκα και δεν του μίλησε άσχημα για τον πατέρα του. Τώρα που μεγάλωσε του είπα όλη την αλήθεια. Ο γιος μου με αγαπάει πολύ. Φοβήθηκα μήπως πέσει και αυτός στα ναρκωτικά, αλλά η μητέρα του τον μεγάλωσε πολύ σωστά, οπότε μου έφυγε κατευθείαν αυτή η σκέψη». 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!