Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Αυλαία ετοιμάζονται να ρίξουν τα δυο επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ αυτής της σεζόν, «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Open TV και οι «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

«Το Κόκκινο Ποτάμι» από την ερχόμενη εβδομάδα «κυλά» δυναμικά προς το πολυαναμενόμενο φινάλε του, με νέα επεισόδια δύο φορές την εβδομάδα, Κυριακή και Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ. Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς θα μεταδοθούν: Κυριακή 5/7, Δευτέρα 6/7, Κυριακή 12/7 και Δευτέρα 13/7. 

Το φετινό τέλος της σειράς «Αγριες μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.


Το φινάλε

Στο κόκκινο ποτάμι υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό αν ο Μανούσος Μανουσάκης θα αποφασίσει να ακολουθήσει πιστά το τέλος όπως αυτό γράφτηκε στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, στο οποίο Ιφιγένεια και Μίλτος δεν καταλήγουν μαζί με τον Μίλτο να έχει ένα μαρτυρικό τέλος από τους Τούρκους, ενώ την Ιφιγένεια την προδίδει η καρδιά της όταν μαθαίνει για το τέλος του Μίλτου. 

Στις Άγριες Μέλισσες ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια μπροστά σε όλους τους Σεβαστούς και να διεκδικήσει το μερίδιο που του αναλογεί ως γιος της Ανέτ, η Πηνελόπη μόλις ακούει πως ο άνδρας που αγαπά και έκανε μαζί του έρωτα είναι πρώτος της ξάδελφος προσπαθεί να αυτοκτονήσει με χάπια όμως τελευταία στιγμή την προλαβαίνει η Μυρσίνη.

Η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν ώστε να επιστρέψει στην αγκαλιά του Λάμπρου. Κυπραίος και Ελένη πλέον είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τον Κυπραίο να κάνει μια κίνηση που στόχο έχει να τινάξει στον αέρα τη σχέση της Ελένης με τον Λάμπρο. Η υπόθεση του θανάτου του Σέργιου έρχεται ξανά στο φως και το καλά κρυμμένο μυστικό των 3 αδερφών πλέον είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. 


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!