Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Παραμένει στο ΣΚΑΙ ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και καμιά από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διάθεση να αποδεσμευτεί. Ωστόσο, σύμφωνα με το TV Έθνος, δεν έχει βρεθεί κοινός τόπος στο ποια εκπομπή θα κάνει.

Ούτε το κανάλι αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμούν να συνεχιστεί η εκπομπή «Μεσημέρι». Στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με την εφημερίδα, προτάθηκε η «μετακόμιση» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως εκείνος την αρνήθηκε για οικογενειακούς λόγους. Άλλωστε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, το οποίο αναφέρει ρητά παρουσίαση καθημερινής εκπομπής ή κάποιου βραδινού πρότζεκτ (late night, σόου ή παιχνίδι). 

Χώρος για late night εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη του ΣΚΑΙ δεν υπάρχει λόγω της έλευσης από Σεπτέμβριο του «Big Brother», χωρίς αυτό να αποκλείεται για το β’ μισό της σεζόν. Το διετές συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ έχει πρόβλεψη πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά ο δημοσιογράφος τουλάχιστον τη μισή σεζόν (ά ή β΄ μισό).

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!