Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Με μια ανάρτησή του στο instagram, ο Σάκης Ρουβάς, ενημέρωσε του διαδικτυακούς τους φίλους, ότι ξεκίνησε και πάλι τα γυρίσματα.

Όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής, αποκτά πλέον τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Έχοντας περάσει ήδη από την παρουσίαση αλλά και την υποκριτική, ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος και για το επόμενο βήμα.

Έτσι έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή. Η οποία θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια εκπομπή η οποία θα περιλαμβάνει αφιερώματα σε Έλληνες καλλιτέχνες για τη ζωή και το έργο τους.

Για την ακρίβεια, ο Σάκης Ρουβάς, επιστρέφει στα γυρίσματα, καθώς αυτά είχαν αρχικά ξεκινήσει πριν από την έξαρση του κορωνοϊού και αναγκαστικά διεκόπησαν.


Έτσι, με ανάρτησή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μας ενημερώνει ότι είναι πλέον και πάλι σε διαδικασία γυρισμάτων. Ανέβασε μάλιστα και ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα σχολιάζοντας: “Επιστροφή στα γυρίσματα & το ‘ταξίδι’ σε περασμένες δεκαετίες και αγαπημένα πρόσωπα που διαμόρφωσαν την κουλτούρα μας συνεχίζεται…”

.ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!