Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η Ντέμη αποχώρησε χθες από το MasterChef και σήμερα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της στην φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων απάντησε στα όσα είπε η Κατερίνα Λένη κατηγορώντας την ότι έφαγε στα κρυφά σαλάμια και τυριά ενώ δηλώνει βίγκαν.

«Το να τοποθετηθώ στο αν είμαι βίγκαν ή όχι είναι το πλέον αστείο για μένα. Να αναρωτηθούμε μήπως η Κατερίνα έκανε τοστ με φυτικά και όχι αν εγώ έφαγα ζωικά. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή είχε φέρει πάρα πολλά τυριά τα οποία ήταν φυτικά. Και επίσης δεν ήταν σαλάμια ήταν τύπου γαλοπούλα και τυρί για τοστ. Ο Ηρακλής με την Κατερίνα είναι φίλοι. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα.

Θέλουν να βγαίνουν και να λένε ότι έτρωγα σαλάμια, ενώ έχω μαγαζί και είμαι βίγκαν. Μου δημιουργούν πρόβλημα με αυτό. Είναι δικό τους, στο κάρμα τους θα το πάρουν. Στην αρχή θύμωσα αλλά μετά σκέφτηκα πως όντως η κοπέλα θεώρησε πως τα έφαγα αυτά μέσα στη θολούρα της στις τρεις το πρωί. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω πως είναι κακιά και θέλει να κάνει κακό στην επιχείρησή μου» ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όλη την συνέντευξη της Ντέμη με την απάντησή της να βρίσκεται στο 13:35ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!