Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο διάσημος Ισπανός τενόρος, Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος παράλληλα αντιμετωπίζει και κατηγορίες από πολλές γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.  

«Αισθάνομαι ότι έχω ηθικό καθήκον να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. 
Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. 
Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. 
Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε! 
Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση, οπότε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας το δυνατόν συντομότερο. 
Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».

.

Ο παγκοσμίου φήμης τενόρος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο επίκεντρο σκανδάλου, με πολλές γυναίκες να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά τις καταγγελίες, ο διάσημος τενόρος παραιτήθηκε από γενικός διευθυντής της Όπερας του Λος Άντζελες - θέση που κατείχε από το 2003 - και αποσύρθηκε από όλες τις μελλοντικές παραστάσεις, τον προηγούμενο Οκτώβριο. 

Επίσης αρνήθηκε να εμφανισθεί στην Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ άλλες αμερικανικές όπερες ματαίωσαν τις παραστάσεις του. 
Ωστόσο συνέχισε τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!