Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Πολλά είναι τα περιστατικά που γίνονται γνωστά καθημερινά λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στα Χανιά όμως μια μητέρα έκανε κάτι απίστευτο: έκλεισε το παιδί της στο πορτ μπαγκάζ για να γλιτώσει το πρόστιμο λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr και μεταδόθηκε και από το Open, το περιστατικό έγινε χθες στις 1 το μεσημέρι, επί της οδού Αναγνώστου  Γογονή και αιτία αποτέλεσε ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε η μητέρα (ηλικίας 36 ετών) με το ένα της παιδί (10 ετών αγόρι), συν μια ακόμα γυναίκα (54 χρονών), η οποία ήταν φίλη της.

Ο Νόμος ορίζει είτε να είναι στο αυτοκίνητο ο γονέας με δύο παιδιά, είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος που συνοδεύεται από νεαρότερο άτομο διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας) με ένα παιδί.

Προφανώς, θα έχει να αντιμετωπίσει και τη δικαιοσύνη, καθώς η πράξη της κάθε άλλο παρά ασφαλής για το παιδί της ήταν.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αλλά της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ και θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος για το αυτόφωρο.

Επίσης για την 53χρονη συντάχθηκε δικογραφία, προφανώς γιατί δεν υπήρχε δικαιολογία για  να βρίσκεται στο αυτοκίνητο της 36χρονης. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!