Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Με απόλυτη αυτοπεποίθηση η Αντελίνα Βαρθακούρη παραδέχθηκε πως αγαπάει τα κιλά της και τα έχει καλά με τον εαυτό της, πιστεύει δε πως αυτό είναι το στοιχείο που ο κόσμος αγάπησε πάνω της, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της που εκπέμπει λόγω της αποδοχής του εαυτού της 

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατή, η  παρουσιάστρια της εκπομπής " Αντελίνα χτυπά το κουδούνι" -η οποία προς το παρόν λόγω των συνθηκών έχει αναβληθεί-, είπε  
«Νομίζω ότι ο κόσμος αγάπησε την Αντελίνα, γιατί είδε μια γυναίκα που δεν φιλτράρει αυτά που λέει και αυτά που νιώθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στην ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small, εκείνη απάντησε:

«Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Αποστομωτική απάντηση , ανεξαρτήτως του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά. 
Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. 
Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.»

Ενώ για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για τη σιλουέτα της είπε:
«Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! 
Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. 
Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. 
Δεν πρέπει να είμαστε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. 
Και σε καμία γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες»
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!