Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Αλλαγές στη ζωή των Κινέζων έχει φέρει ο κοροναϊός, καθώς κάθε μέρα περιορίζονται όλο και πιο πολύ, ακόμα και στην καθημερινότητά τους.


Τώρα, θα πρέπει να ξεχάσουν και το μπάσκετ καθώς ο κοροναϊός ανάγκασε τους υπεύθυνους της κινεζικής ομοσπονδίας μπάσκετ να διακόψουν το πρωτάθλημα επ’ αόριστον. 
Οι προπονήσεις των ομάδων ματαιώθηκαν και το πρωτάθλημα σταματάει σε μια προσπάθεια που γίνεται στην χώρα να μην υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση.
Η σεζόν επρόκειτο να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, ωστόσο για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών και θεατών αποφασίστηκε να μπει λουκέτο μέχρι νεωτέρας.

Μάλιστα λέγεται πως μοιάζει αδύνατο να υπάρξει επιστροφή στην δράση νωρίτερα από τον Απρίλιο, ενώ το ενδεχόμενο να ματαιωθεί ολόκληρη η σεζόν είναι ορατό.
Προβλήματα αντιμετωπίζει και το κινέζικο ποδόσφαιρο με τουλάχιστον δύο ομάδες από την Β΄ κατηγορία και εφτά από την Γ΄ κατηγορία της Κίνας να μην καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής και να αποβάλλονται από το πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας λόγω του κορονοϊού.

Θυμίζουμε ότι η Κινεζική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες όλων των εγχώριων διοργανώσεων.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!