Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Ηταν θέμα χρόνου η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα των online ερωτικών γνωριμιών.

Τα διαδικτυακά ραντεβού «δίνουν και παίρνουν» και το αποφάσισε Facebook να εισέλθει και σε αυτή την αγορά, διεκδικώντας μερίδιο από την πίτα.

Μάλιστα, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει υποσχεθεί ότι η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη «για την ανοικοδόμηση πραγματικά μακροχρόνιων σχέσεων». Μία μέρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου (13/2), το Facebook εξήγησε γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη την υπηρεσία dating. Oπως ενημέρωσε, η αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων της Ιρλανδίας προχώρησε σε επιθεώρηση των ευρωπαϊκών κεντρικών γραφείων του δικτύου τη Δευτέρα, για να συλλέξει πληροφορίες όσον αφορά την επίπτωση της εφαρμογής στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως το Tinder κατέλαβε την κορυφαία θέση σε μια μελέτη που αφορούσε μια σειρά εφαρμογών, εξαιρουμένων των παιχνιδιών, πέρυσι, από την εταιρεία παροχής ειδικών δεδομένων AppAnnie, βγάζοντας $1,2 δισ. την περσινή χρονιά, σε μία παγκόσμια αγορά που αποτιμάται σε περίπου 2,2 δισ. δολάρια.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!