Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Μία γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν διαπίστωσε ότι στο μπιφτέκι που της έδωσαν για μεσημεριανό υπήρχε δίπλα ένα σκουλήκι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα νοσηλευόταν στην Καρδιολογική Κλινική και όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΕΣΥ, βρήκε ένα σκουλήκι στο πιάτο με το μπιφτέκι που της σερβιρίστηκε ως μεσημεριανό.Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η διοίκηση του νοσοκομείου και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το συμβάν έλαβε χώρα στις 7 Ιανουαρίου και για το περιστατικό δεν φέρει ευθύνη «νέος Αναπληρωτής Διοικητής που ανέλαβε τα καθήκοντα του την επόμενη μέρα».

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση, «έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό». Τέλος όπως δηλώνει το νοσοκομείο, «καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!