Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση “Κάτω Παρθενώνας”. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες” καθώς και τις αμοιβές που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του λαμβάνουν.

“Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό” δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Στη συνέχεια απάντησε και στις αρνητικές κριτικές για τη σειρά, που την βαφτίζουν "καλή σαπουνόπερα", “Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια”.

Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των υπολοίπων στις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε πως “δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε”.

“Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη”.ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!