Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Η Ιωάννα Τούνη μέσω ενός βίντεο διάρκειας 25 λεπτών που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, έδωσε απαντήσεις σε όλες τις «καυτές» ερωτήσεις των followers της στο Instagram. 

Παράλληλα, έστειλε κατάρες σε αυτούς που την κακολογούν, ενώ αναρωτήθηκε αν… ζει ο Κώστας Σημίτης.

«Είναι αλήθεια ότι κάποτε έκανες βίζιτες;» τόλμησε να ξεστομίσει κάποιος και τότε ποιος είδε την εκρηκτική Θεσσαλονικιά και δεν τη φοβήθηκε. «Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα. Επιτρέπεται να το πω αυτό; Είναι πολύ αισχρό όλο αυτό και το «ψόφος» είναι λίγο…» , είπε φανερά ενοχλημένη η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια και πόσο την επηρεάζουν, υπήρξε κάθετη: «Τα κατουράω!» . «Έχεις φάει ποτέ bullying;» ήταν ένα από τα επόμενα ερωτήματα, με την απάντησή της να εκπλήσσει: «Ναι, στο δημοτικό, τα αγοράκια στην τάξη μου με έλεγαν «Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη». Έχω μια ελιά κι εγώ εδώ στη μύτη. Ήταν τότε ο Σημίτης πρωθυπουργός. Ζει ο Σημίτης; Δεν ξέρω…» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

.ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!