Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


Έξαλλος με δημοσιογράφο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης και σταμάτησε την τηλεοπτική συνέντευξη που έδινε.


Αφορμή δόθηκε από την ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον καλλιτέχνη με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός κατά τη διάρκεια των live του. 
Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε το «Βράδια αξημέρωτα», με το δημοσιογράφο να τον ρωτά αν αναφέρεται στο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

Τι ήταν να κάνει αυτή την ερώτηση ο δημοσιογράφος, ο Χάρης Βαρθακούρης ένιωσε προσβεβλημένος και σταμάτησε για λίγη ώρα τη συνέντευξη μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε ακούσει από το δημοσιογράφο: «Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών... Ωωωω... Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεό. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν...».

.

Ο δημοσιογράφος μπερδεύτηκε καθώς με τον ίδιο τίτλο κυκλοφορεί τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη και ιδού τα δύο κομμάτια.


. .ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!