Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η οργισμένη αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μετά από ήττα του σε αγώνα στην Αυστραλία, ξέσπασε χτυπώντας τη ρακέτα του, τραυματίζοντας όμως κατά λάθος και τον πατέρα του.

Το ατυχές για τον πρωταθλητή μας περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες και κάνει το γύρο του διαδικτύο, δείχνοντάς μας μια πλευρά του τενίστα που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά, ήρθε μετά ήττα του στο τάι μπρέικ από τον Νικ Κύργιο στο πλαίσιο του ATP Cup, αποτέλεσμα που εξόργισε τον Έλληνα Τενίστα ο οποίος εκνευρισμένος ξέσπασε χτυπώντας τη ρακέτα στον πάγκο και διαφημιστικές πινακίδες. 
Η αψυχολόγητη του αυτή κίνηση, προκάλεσε άθελα του και τον ελαφρύ τραυματισμό του πατέρα και προπονητή του Απόστολου, ο οποίος καθόταν κοντά του.

Αμέσως ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε από τον πάγκο, μη μπορώντας να συγκρατήσει το μαινόμενο Στέφανο, ενώ άμεση υπήρξε η αντίδραση της μητέρας του πρωταθλητή, Τζούλιας, η οποία έσπευσε κοντά στο γιο της και του έκανε παρατηρήσεις εμφανώς ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του.

.ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!