Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 

Το βράδυ της Τετάρτης, όπως είχε ανακοινωθεί από το ΝΒΑ, άνοιξε η ψηφοφορία για το κοινό ώστε να επιλέξει τους παίκτες του All Star Game 2020. Το εορταστικό τριήμερο θα διεξαχθεί στο Σικάγο από τις 14 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει τους βασικούς παίκτες, γράφοντας «NBA All-Star Vote» στο Google, την εφαρμογή της Google και μέσω του Google Assistant. Επιπλέον ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει μέσω nba.com και της εφαρμογής του ΝΒΑ.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τις επιλογές τους μια φορά κάθε μέρα σε NBA App and NBA.com, αλλά και σε Google και Google Assistant. Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ είναι διαθέσιμοι για επιλογή. Υπάρχουν 5 μέρες, όπου οι ψήφοι θα μετρούν διπλοί (2,3, 10, 16 και 20 Ιανουαρίου). Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιανουαρίου.


Οι βασικοί του All Star Game μαζί με τους δύο αρχηγούς θα γίνουν γνωστοί την Πέμπτη 23 Γενάρη, τους αναπληρωματικούς θα τους επιλέξουν οι προπονητές του ΝΒΑ και θα ανακοινωθούν στις 30 Γενάρη. Τα ρόστερ του All Star Game θα συγκροτηθούν από τους δύο αρχηγούς (πέρυσι ήταν ο Γιάννης με τον ΛεΜπρόν).

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!