Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Μετά την αποχώρησή της στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2, η Ασημίνα Χαρίτου θα έπρεπε να περάσει από το πλατό της Φωλιάς των ΚουΚου για να μιλήσει για την παρουσία της στο ριάλιτι. 

Και βρέθηκε όντως στο στούντιο. Αλλά ενώ το δίδυμο των παρουσιαστών την είχε προλογίσει, όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε πως δεν θα τη δούμε σήμερα, αλλά κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Η αδυναμία της Ασημίνας να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες, οδήγησε την εκπομπή σε μικρότερη διάρκεια, με την Κατερίνα και τον Κρατερό να είναι εμφανώς αμήχανοι καθώς το ανέφεραν.

«Για ακούστε λίγο τώρα… Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα, αλλά δεν θα είναι. Θα είναι μαζί μας μια από τις επόμενες ημέρες στο πλατό της Φωλιάς των ΚουΚου. Πάμε να δούμε τώρα τι δηλώσεις έκαναν τα κορίτσια μετά την αποχώρησή της».

Τι να συνέβη άραγε με την Ασημίνα; 
Αυτή την απορία επιχείρησε να διαλευκάνει με τα όσα έμαθε η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η δημοσιογράφος βέβαια δεν ήταν σαφής στα όσα γνώριζε και απλώς άφησε να εννοηθεί, με τη βοήθεια και του Λιάγκα, ότι η Ασημίνα δεν μπόρεσε να αντέξει όλο αυτό που συνέβη με τα σχόλια στα social media, αλλά και στο GNTM μετά την αποχώρηση της και ένιωσε ψυχολογικό βάρος.


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!