Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 

Προθεσμία για τις 13 Δεκεμβρίου ζήτησε ο ΣΚΑΪ προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα στο ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Οι ιθύνοντες του καναλιού μαζί με τη διευθύνουσα σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη εμφανίστηκαν ενώπιον της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής αρχής όσα ειπώθηκαν για τον φοιτητή που αυτοικανοποιήθηκε στην πλάτη φοιτήτριας του ΑΠΘ. Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών.

Η αντιπροσωπεία του ΣΚΑΪ είπε πως ήταν η πιο μελανή στιγμή στην ιστορία του σταθμού ενώ και προσπάθησε να πείσει τα μέλη του ΕΣΡ πως τίποτε δεν ήταν προγραμματισμένο και όλα έγιναν άνευ σχεδίου. Ήταν σα να λέμε η κακιά στιγμή. Ο σταθμός θα καταθέσει υπόμνημα και μετά το ΕΣΡ θα αποφασίσει την τιμωρία.

Όπως αναφέρει το dailymedia, το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν αποκλείεται να προκύψει πολύ βαριά τιμωρία. Μεταξύ των άρθρων που ελέγχεται να έγινε παραβίαση είναι και αυτά της Ανθρώπινης αξίας, της ποιότητας προγράμματος αλλά και το ενδεχόμενο για δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου. Σημειώνεται ότι για τον δημοσιογράφος αναμένεται να υπάρξουν κυρώσεις και από την ΕΣΗΕΑ αφού θα περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!