Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Άρχισαν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha μετά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει ο σταθμός τόσο στο daytime (ημερήσιο πρόγραμμα) όσο και στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης).

Η προβολή της σειράς «Αστέρια στην Άμμο» διακόπτεται, καθώς από την πρώτη μέρα προβολής τους τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό σημείωνε σχεδόν καθημερινά μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Η μετακίνησή της από τις 16.30 στις 15.30 αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν απέφερε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης και έτσι την Παρασκευή η δραματική σειρά της εταιρείας παραγωγής των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου (GN Make it Productions) ολοκληρώνεται στον «αέρα» του Alpha.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η προβολή της σειράς θα συνεχιστεί, ωστόσο, στον Alpha Κύπρου, καθώς εκεί οι επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς καλύτερες.

Στη θέση των «Αστεριών» μπαίνει σε επανάληψη από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η σειρά «Το Σόι», που αποτελεί διαχρονικά ασφαλή επιλογή όσον αφορά στην τηλεθέαση της για την τηλεόραση του Alpha.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!