Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Το αφεντικό του τον είχε αφήσει ένα βράδυ σε ξενοδοχείο ζώων και η ρωσική μπλε γάτα του έδωσε να καταλάβει με τις... γειτόνισσες.

Για τα καλά το έριξε έξω ένας γάτος στην επαρχεία της Γουαντόνγκ της Κίνας, το βράδυ που το αφεντικό του τον άφησε σε ένα ξενοδοχείο ζωών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί φαρμακευτική βοήθεια. Ο Χιαόπι, όπως είναι το όνομά του, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ήρθε σε ερωτική επαφή με τουλάχιστον 5 γάτες, όπως επιβεβαιώνουν οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εξουθενωθεί τόσο πολύ που να χρειαστεί φαρμακευτική βοήθεια.Ο γάτος δεν ήταν στειρωμένος και το αφεντικό του ήταν έξαλλο με τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, «Νόμιζα οτι θα ήταν επαγγελματίες, αλλά δεν τον τάισαν καλά και τον άφησαν ελεύθερο να γυρνάει τα βράδυ. Όλες οι γάτες ήταν ελεύθερες το βράδυ και κανείς δεν ήταν εκεί για να τις παρακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζάο ιδιοκτήτης του Χιαόπι.

«Από τις 22:40 μέχρι τις 5:00, ο γάτος μου ζευγάρωσε τουλάχιστον 5 φορές. Και αυτές μόνο όσες μπορούσαμε να δούμε από το κλειστό κύκλωμα. Ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε το θράσος να νευριάσει μαζί μου, λέγοντας οτι αυτοί που άφησαν τις γάτες τους δεν θα ήθελαν να της δουν να κάνουν γατάκια. Ο γάτος μου είναι εξουθενωμένος και του χορηγείται γλυκώζη.», συμπλήρωσε.Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείο θα αποζημιώσει κάθε γάτα που έμεινε έγκυος με 56 δολάρια και θα αναλάβει να πουλήσει τα γατάκια που θα γεννηθούν.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!