Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αναμφίβολα οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα και μάλιστα πολλές φορές εκπλήσσουν τους ιδιοκτήτες τους με τις πράξεις τους. 

Η Λούνα η οποία υιοθετήθηκε πριν λίγους μήνες από την Βραζιλιάνα, Άννα Καρολίνα Λίμα και τον αρραβωνιαστικό της, εξέπληξε την ιδιοκτήτριά της με αυτό που αποφάσισε να κάνει.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα, βρήκε την μικρή σκυλίτσα στο δρόμο και αποφάσισε να της δώσει αγάπη και ένα ζεστό περιβάλλον. Έτσι το κουτάβι βρήκε μια οικογένεια. Η Λούνα γνώρισε πολύ σύντομα και την γιαγιά της οικογένειας. Μάλιστα αισθάνθηκε πλέον τόσο άνετα που αποφάσισε να... μοιραστεί και πράγματα μαζί της. Τι μοιράστηκε; Τη μασέλα της γιαγιάς! 

Η νεαρή ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την αφήσει μόνη με τη γιαγιά για δυο ωρίτσες αφού πλέον υπήρξε οικειότητα. Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πάρει τον υπνάκο της και έβγαλε τη μασέλα της. Έτσι, την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι, όπως συνήθιζε, για να μην την χάσει. Όμως το ζωηρό τετράποδο την έκλεψε. Η γιαγιά όταν ξύπνησε αναζητούσε την τεχνητή οδοντοστοιχία της για αρκετή ώρα ώσπου είδε την Λούνα να της χαμογελάει, συνειδητοποιώντας πως εκείνη ήταν ο μυστηριώδης κλέφτης και μάλιστα την φόρεσε όλο καμάρι.


Η φωτογραφίες με το σκυλί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας άπειρο γέλιο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!