Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Επέλεξε να αυτοπροβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές με αυταρέσκεια και επίδειξη. 

Στην πορεία συμμετείχε σε χορευτικά shows και πρόσφατα .. το όνομα του περιλαμβάνεται στον πίνακα επιλογής μεταξύ των 1500 Ειδικών Φρουρών.

Με καταγωγή από την Έδεσσα σπουδάζει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, ασχολείται με το μόντελινγκ, γυμνάζεται και ..φιλάει τα μπράτσα του..

Βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και  αυτοπροβλήθηκε ως ο.. «αγάπη μόνο», συνοδός της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events και γενικά επέλεγε να προκαλεί.
.


Από προχθες  το όνομα του 25χρονου Αναστάσιου  Ποτσέπη, περιλαμβάνεται στη θέση 95 στον πίνακα γενικής κατάταξης των υποψηφίων για την επιλογή 1500 Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.Και επειδή ένας δεν θα ήταν αρκετός.. στη  θέση κατάταξης «243» του ιδίου πίνακα και ο αδελφός του «αγάπη μόνο», Κωνσταντίνος Ποτσέπης..

Εκτός από τα τυπικά προσόντα για Ειδικός Φρουρός, οι υποψήφιοι θα κληθούν σε  αθλητικές δοκιμασίες και  ψυχοτεχνική αξιολόγηση, οπως προβλέπει ο Νόμος.

Τα τελικά αποτελέσματα επιλογής σε κάλυψη 1500 θέσεων για Ειδικούς Φρουρούς  αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας μετά την ολοκλήρωση της 10ημερης προθεσμίας ενστάσεων όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, οπότε και ο «αγάπη μόνο » θα ξέρει αν θα αναγκαστεί να ντυθεί .. στα μπλε ως επιτυχών στην προκήρυξη για πρόσληψη στην ΕΛ.ΑΣ ως Ειδικός Φρουρός.

 nantiareport.gr
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!