Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πικρή γεύση άφησε στην εθνική η 4η μέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ, καθώς γνώρισε την ήττα με 79-78 από την Βραζιλία και πλέον το παιχνίδι απέναντι στην Νέα Ζηλανδία είναι ζωής και θανάτου, ενώ οι πιθανότητες για πρόκριση στην 8αδα είναι ελάχιστες.

Εκτός από την ήττα της Ελλάδας, το άλλο κακό αποτέλεσμα στον όμιλο ήταν η νίκη της Νέας Ζηλανδίας απέναντι στο Μαυροβούνιο με 93-83. Η Νέα Ζηλανδία πλέον ισοβαθμεί με την Ελλάδα και το μεταξύ μας ματς καθορίζει ποιος θα ακολουθήσει την Βραζιλία στους 16. Αν η Ελλάδα κερδίσει το ματς θέλει και μια νίκη δώρο από το αποκλεισμένο Μαυροβούνιο απέναντι στην Βραζιλία για να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στους 8.
Στον πέμπτο όμιλο που διασταυρώνεται με τον όμιλο της εθνικής, η Τουρκία έφτασε μια ανάσα από την νίκη απέναντι στους Αμερικάνους αλλά λύγισε στην παράταση με 93-92, μετά από σειρά λαθών και χαμένων βολών των Τούρκων στο φινάλε. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τσεχία νίκησε την Ιαπωνία με 89-76.
Στον έβδομο όμιλο οι Δομινικανοί νίκησαν με 70-68 τους Γερμανούς, σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της ημέρας, και τους απέκλεισαν από την συνέχεια. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γαλλία έκανε περίπατο απέναντι στην Ιορδανία με 103-64 και σφράγισε την πρόκριση στους 16. 

Στον όγδοο όμιλο οι Λιθουανοί επιβλήθηκαν του Καναδά με 92-69 και τον απέκλεισαν από τη συνέχεια. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αυστραλία νίκησε την Σενεγάλη με 81-68 και εξασφάλισε την πρόκριση στους 16.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!