Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019
«Πόλεμο» με σατιρικές εκπομπές και ιστοσελίδες έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τα πυρά του βουλευτή στρέφονται αρχικά κατά του Luben, ενώ στη διαμάχη που ακολούθησε έλαβε μέρος και η «Ελληνοφρένεια».

Αφορμή στάθηκε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από συνέντευξη του ίδιου με τις ατάκες του να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη… συζήτηση μπήκε λοιπόν και η «Ελληνοφρένεια», η οποία παρενέβη σημειώνοντας: «Επειδή η φαιδρότητα νεοεκλεγέντα θλιβερού κλόουν βουλευτή είναι γνωστή και ανίκητη, για σένα @LubenMag ερχόμαστε μάρτυρες σε όποιο δικαστήριο σε σύρει η ματαιοδοξία κάθε άδειου τενεκέ που το μόνο που κάνει είναι θόρυβο με το εγώ του».

Ο Μπογδάνος απαντά και εδώ: «Ο ορισμός του θρασιμιού. Ούτε όνομα δε βάζουν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι κομμουνιστές – άσχετο που κάνανε καριέρα ως υπάλληλοι όποιου μεγαλοκαπιτάλα τους πάρει στη δούλεψή του. Από τον Αλαφούζο στο Μαρινάκη και μέσω Χατζηνικολάου, μια συμπαράσταση στο λούμπεν δρόμος».

.Επισημαίνεται πως πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η συμφωνία της εκπομπής με τα Παραπολιτικά FM, που αποτελούν τη νέα ραδιοφωνική της στέγη.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!