Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι μια σκυλίτσα στην Ξάνθη είχε κακοποιηθεί βάναυσα σε σχεδόν μοιραίο βαθμό και είναι θαύμα πως επέζησε. 

Με κομμένα αυτιά και πόδια και με πολλές μαχαιριές στο σώμα της, η Παλόμα άντεξε και χάρη στη γρήγορη αντίδραση των φιλοζωικών σωματείων, διακομίσθηκε στο κτηνιατρείο όπου και δέχεται αγωγές και επεμβάσεις.


Από την πρώτη στιγμή έγινε κοινοποίηση στα social media για όποιον θέλει να την υιοθετήσει και ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε ταχύτατα στο κάλεσμα. 

Όπως ενημέρωσε με βίντεο στο Facebook, ο Μαυρίδης αποφάσισε να υιοθετήσει την Παλόμα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της Μόλυ.
Αυτό θα συμβεί μόλις είναι το σκυλί σε μια κατάσταση που να μπορεί να βγει από το νοσοκομείο και να μπορεί να το φροντίσει κάποιος πέραν της ιατρικής της κάλυψης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να μαθευτεί ότι υιοθέτησε την Παλόμα, αλλά επειδή ακολούθησαν διάφορες θεωρίες για τους ανθρώπους που το φροντίζουν, αναγκάστηκε να φτιάξει αυτό το βίντεο.

«Έχουν κάνει απίστευτα πράγματα αυτοί οι άνθρωποι για να είναι καλά το ζωντανό. 
Δεν είχε νόημα να μαθευτεί ότι υιοθέτησα το ζωντανό. Δεν ήταν το θέμα να γίνει είδηση ή να πάρω κάποιο μπράβο. Το θέμα ήταν να σωθεί το ζωντανό. 
Οπότε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το σκυλί θα ζήσει, δεν είχε νόημα να πούμε κάτι. 
Συγγνώμη που αναγκάζομαι να κάνω αυτό το πράγμα. Κάποιες φορές είναι πέρα από τις δυνάμεις μας το τι θα κάνουμε και τι λέμε. 
Ας είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι. Μπορεί να μας βοηθήσει».

Αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η συναισθηματική του φόρτιση καθώς έκανε το βίντεο.

.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!