Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Sin Boy που έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα με το κομμάτι του "Mama", αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πιάσει τον εαυτό του να παραμιλάει τραγουδώντας στους ρυθμούς του "200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά, όχι δεν είμαι μαμά", συμπεριφέρεται λίγο "αψυχολόγητα" τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης της ραπ μουσικής αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του στο Instagram σε "Lil Jesus", ενώ μέσα στα πολυάριθμα stories που ανέβασε ενημέρωσε το κοινό του μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου, απέτισε φόρο τιμής στον Μάικλ Τζάκσον, ενώ μίλησε για τους Illuminati τους οποίους κατηγόρησε πως θέλουν να του κλέψουν τα τραγούδια του, αλλά και ότι ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία.

Για τους Illuminati ανέφερε ακόμη πως είναι υπεύθυνοι για φωτιές και φυσικές καταστροφές ενώ τα "έβαλε" και με διάφορους ηγέτες ανάμεσα στους οποίους είναι ο Τραμπ και ο Πούτιν.

Την επόμενη μέρα κατάφερε να τραβήξει πάλι την προσοχή του κόσμου πάνω του αφού κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube όλα του τα τραγούδια, που είχαν εκατομμύρια views. 
  

Πριν από 2 ώρες ο Sin Boy ανέβασε βίντεο που καίει 50ευρα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O Babas Sas Poutanes (@isyourboysinboy) στις
.ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!